De stad Brugge wilde in Sint-Andries naast het stadion een aantal voetbalvelden een nieuwe bestemming geven door meergezinswoningen te plaatsen. Wij als toegepaste architecten in opleiding mochten een ontwerp maken en stad Brugge zou beoordelen of onze ideeën gebruikt zullen worden.

Op het perceel moeten  in totaal twaalf gebouwen komen, een ervan moest je zelf helemaal uitwerken en de gemeenschappelijke tuin moest erbij passen. Het gebouw  werd voorgelegd, er was geen keuze.

Op de begane grond moest een polyvalente ruimte voorzien worden en verder  moesten er drie appartementen komen in het gebouw, elk op een verdieping en elk met een verschillende oppervlakte.
70 m², 100 m² en 150 m².

Een gemeenschappelijk  concept voor alle drie appartementen is de nachthal naast de inkomhal, waarop alle slaapkamers en badkamer(s) uitkomen. De leefruimte en het terras zijn in elk appartement aan de meest zonnige kant , wat niet in elk appartement hetzelfde is.

Oordeel  van de jury : Het algemeen concept is goed en de plannen zijn duidelijk uitgewerkt voor het hele gebouw.