Een locatie zoeken in België waar je een weekendje naar toe zou gaan om je hobby uit te oefenen en te overnachten. Op die locatie moet je een vlakte vinden waar je je chalet zou  plaatsen en je hobby uitoefenen.

Mijn hobby’s zijn sterrenkijken en wandelen in de natuur, daarom heb ik gekozen voor een weide dicht bij een klein dorpje genaamd Petithan. Het is er donker (geen lichtvervuiling)en  er is veel natuur in de  prachtige omgeving om te wandelen.

Het idee om de nachtruimte van de woning op de begane grond te voorzien en de dag ruimtes op een verdieping erboven was een goed concept om op verder te bouwen. Met die gegevens heb ik gekeken hoe de lichtinval was en daarop  verder mijn chalet ingedeeld en de nodige zonnewering voorzien.

Het oordeel van de jury : de indeling van mijn chalet  werd geapprecieerd en zat conceptueel goed in elkaar.